Arădenii au astăzi ocazia de a participa la inaugurarea noului şi modernului restaurat PortoFino, localizat în Piaţa Avram Iancu. Cu un interior complet renovat, decorat cu un gust estetic deosebit, PortoFino poate fi deveni punct de reper pentru toţi arădenii.
Foarte tânărul investitor care este proprietar al acestui aşezământ, „arădean declarat şi înrăit”, pasionat de gătit, de creşterea animalelor, de livadă şi de sere, manifestă cu anticipaţie un optimism debordant. „Nu sunt deosebit. Am pasiunile mele, aşa cum fiecare are pasiunile lui. Restaurantul este o împlinire a dorinţelor pe care le am de mai multă vreme:  de-a avea o afacere de familie şi de a-mi  pune-n practică pasiunea pentru gătit. Vom fi la dispoziţia tuturor arădenilor (şi nu numai), cu toată pasiunea, priceperea şi bunăvoinţa noastră. Cred că vom ajunge la succes maxim atunci când arădenii vor spune «Hai la PortoFino»!”, a spus proprietarul restaurantului înaintea   inaugurării oficiale.
Întrebat spre ce tip de clienţi „ţinteşte”, tânărul patron a răspuns simplu, fără pic de emfază: „Nu ne interesează buzunarele, ci bunul simţ. Ţintim clienţii civilizaţi”.
Restaurantul va organiza şi evenimente la cerere, în limita celor 40 de locuri de care dispune.

  • ionu spune:

    nu-i nici un bai ca-ci este crescator de animale dar pentru D-zeu domnilor conducatori sau conductori faceti totusi diferenta intre meserii.pute orasul de restauratori [vamesi bisnitari ]etc

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției