descarcerare doiUn grav accident de circulaţie a avut loc, în urmă cu jumătate de oră, pe raza oraşului Lipova, spre direcţia de mers Deva. Accidentul s-a petrecut în momentul în care semiremorca unui TIR a acroşat un microbuz în care se aflau patru persoane, două dintre ele scăpând nevătămate.

„Din primele informaţii se pare că celelalte două persoane nu au posibilitatea de a ieşi din autoturism, la faţa locului fiind solicitată să intervină o autospecială mobilă de descarcerare. În acest moment s-a deplasat la locul producerii accidentului un echipaj de la secţia Bârzava”, ne informa cpt. George Pleşca, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.
Vom reveni cu amănunte.

UPDATE:  Cum situaţia nu era prea bună pentru unul dintre pasageri, a fost chemat elicopterul SMURD pentru transportarea acestuia la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Cealaltă persoană a fost transportată cu o autospecială SMURD.

Este al doilea accident petrecut în tot atâtea zile la Lipova, după ce, miercuri, două autoturisme s-au ciocnit, fiind, şi atunci, nevoie de intervenţia descarcerării.

Recomandările redacției