suspendarePoliţiştii de frontieră au depistat un cetăţean din Kosovo, care conducea un autoturism având permisul suspendat.
Cel în cauză s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră la volanul unui microbuz Volskwagen, înmatriculat în Italia, ocazie cu care I s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate, şi permisul de conducere.
„Şoferul a prezentat o copie a unui document eliberat de autorităţile din Bolognia, motiv pentru care acesta a fost condus la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul are permisul de conducere eliberat de autorităţile italiene, dar acesta este suspendat pe o perioadă de 90 de zile începând cu data de 24.02.2014, pentru depăşirea termenului de valabiltate a inspecţiei tehnice la un autovehicul”, spunea comisar-şef Daniel Iancu, din cadrul Poliţiei de Frontieră Arad.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

Recomandările redacției