Băut la volan
Un bărbat care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice a fost depistat, zilele trecute, de poliţiştii din Bocsig.
Liviu D, de 34 de ani, a fost văzut ieşit cu autoturismul în afara părţii carosabile, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Astfel, s-a dispus recoltarea probelor biologice, pe numele conducătorului auto fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa alcoolului.
(D.D.)
Foto: Bărbatul este cercetat pentru că a condus băut
Urmărit general
Poliţiştii de frontieră din Nădlac au depistat şi reţinut un cetăţean român pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de şapte luni, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.
Individul a fost reţinut şi predat unei echipe din cadrul I.P.J. Arad, în vederea aplicării măsurilor legale care se impun.
(D.D.)
Foto: Bărbatul avea de executat şapte luni de închisoare

Fără permis

Oamenii legii din Şeitin l-au depistat, zilele trecute, în trafic, pe Ioan L., de 26 de ani, în timp ce a condus un autoturism Opel, pe DJ 709/D, pe raza localităţii Şeitin, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere.
(D.D.)
Foto: Tânărul nu deţinea niciun fel de permis de conducere

Recomandările redacției