Alina Georgeta Rus, cea dispărută de acasă

Alina Georgeta Rus, cea dispărută de acasă

Dispărută de la domiciliu

A dispărut de la domiciliu Alina Georgeta Rus, în vârstă de 33 de ani, din Arad. Tânăra a plecat de la domiciliu în data de 19 aprilie, în jurul orelor 21,30, şi de la aceea dată nu se mai ştie nimic despre ea.
Femeia are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate de aproximativ 52 kg., constituţie slabă, ochi căprui, păr şaten şi lung peste umeri, şi poartă ochelari de vedere (miopie); la data dispariţiei purta palton negru, blugi albaştri şi ghete negre.
Cei care pot oferi informaţii utile pentru depistarea femeii sunt rugaţi să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112, sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Prins în flagrant la furat biciclete
Poliţiştii Secţiei nr. 1 de poliţie au prins un bărbat care a sustras trei biciclete. Marius Ş., de 38 ani, din Arad, a fost prins în flagrant în noaptea de 22 spre 23 aprilie, când a sustras din curţile unor persoane de pe strada Roşiori trei biciclete.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Cercetată pentru furt din magazin
Poliţiştii Biroului de Ordine Publică o cercetează pe Mihaela B., de 36 ani din Arad, deoarece pe data de 23 aprilie a fost depistată în timp ce sustrăgea băuturi alcoolice dintr-un magazin de pe Bulevardul Revoluţiei din municipiul Arad.
Prejudiciul a fost recuperat, iar femeia este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.


Reţinut pentru un furt de 3500 de euro

Poliţiştii de la Postul de Poliţie Tauţ au depistat şi reţinut un bărbat suspectat că ar fi sustras dintr-o locuinţă bunuri şi bijuterii în valoare de 3.500 de euro.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în cursul lunii februarie 2014, Gheorghe T., de 33 ani, din Nadăş, a sustras din locuinţa unei familii din aceeaşi localitate bijuterii şi bunuri în valoare de 3.500 euro. „Misiunea” făptaşului a fost înlesnită şi de faptul că familia în cauză era plecată în străinătate,.
Gheorghe T. a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt.

Poliţiştii rutieri în acţiune

Poliţiştii rutieri arădeni au efectuat în municipiu şi pe raza judeţului mai multe acţiuni în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 29.500 de lei. Dintre acestea, 70 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, şi 35 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele care reglementează circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției