clmConsiliul Local al Municipiului Arad a fost convocat în şedinţă publică ordinară pentru ziua de marţi, 29 aprilie, la ora 14.00, în sala Regele Ferdinand, pe ordinea de zi se găsindu-se 17 proiecte.
Unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi vizează aprobarea Studiului privind asigurarea coerenţei imaginii urbane a zonei construite protejate din municipiul Arad.
De asemenea, se doreşte modificarea Regulamentului privind activitatea de transport în regim de taxi, dar şi atestarea administratorilor de imobile din municipiul Arad.
Un alt proiect de hotărâre vizează repartizarea unor locuinţe sociale situate în municipiul Arad, persoanelor evacuate din imobile retrocedate foştilor proprietari.
Totodată, se are în vedere modificarea Hotărârii privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2014 şi aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii a investiţiei „RK – Reabilitare faţade clădire ORL, Oftalmologie, Oncologie, Dermatologie”.
Consilierii vor mai trebui să-şi manifeste dreptul de vot cu privire la Documentaţiile de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii pentru obiectivul de investiţie „Reabilitarea termică a clădirilor unor unităţi de învăţământ secundar inferior din Municipiul Arad” şi pentru „Reabilitarea termică a clădirilor unor unităţi de învăţământ preşcolar din Municipiul Arad”.
Mai multe proiecte de hotărâre vizează reabilitarea termică a unor blocuri.
Un alt proiect se referă la rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al Municipiului Arad pentru anul 2014.

Recomandările redacției