cuedanŞoimii Pâncota a remizat la Oşorhei în ultima etapă a Ligii a IV-a, dar rămâne în cărţile promovării. Alb-negrii sunt la două puncte în spatele Cugirului şi Sebişului, primele două clasate înfruntându-se vinerea trecută, cu oamenii lui Gheorghe Feieş ieşind învingători.
Cei de la Oşorhei au părăsit în această primăvară arena orădeană „Iuliu Bodola” şi joacă pe propria arenă, una cu gazon de „judeţ”
„Un meci desfăşurat pe un gazon foarte prost, credeam că noi avem cel mai slab teren din serie, dar iată că se poate şi mai rău. Sunt mulţumit de exprimarea băieţilor şi de faptul cum au luptat, au depus un efort conside­rabil. Elementul fotbal a contat prea puţin, totul a fost pe angajament. Echipele care joacă cu noi o fac cu multă ambiţie şi determinare, dar cred că uneori jocul este dus peste limita regulamentului”, a povestit antrenorul Dan Cuedan.
Pâncotanii s-au văzut loviţi de ghi­nion, Remus Lung a rămas pe margine din cauza unei răceli puternice, dar marea surpriză neplăcută a venit de la Casian Maghici, internat în spital în dimineaţa jocului! Apoi, „ca meniul să fie complet, în minutul 17 al meciului, Dubeştean s-a accidentat grav în zona arcadei la ochiul drept, fiind transportat de urgenţă la spital. Acum este cât de cât bine, a fost cusut”, a spus Cuedan. „Suntem alături de amândoi cu tot ce depinde de noi, aşteptăm rezultatele analizelor în cazul lui Maghici, iar lui Dubeştean încercăm să-i găsim cât mai rapid o cască pe care va trebui să o poarte în următoarele trei luni”, a completat preşedintele Pavel Piroş.
În ceea ce priveşte lupta de la vârful seriei, antrenorul Pîncotei a comentat: „Pentru noi este o mare mulţumire că ne aflăm în această postură, de a ne bate la promovare. Suntem în plasa primelor două, pot spune că din punct de vedere al clasamentului avem şansa a treia, dar lupta este deschisă. Vom vedea când se termină play-off-ul cine promovează, obiectivele noastre sunt acelea de a munci cât mai serios şi de a rămâne acolo sus, ceea ce şi reuşim.”

Recomandările redacției