alcoolulProcurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au dispus trimiterea în judecată a trei persoane, pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere.
Giurgiu Teodora Mihai este acuzat de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, după ce a condus un autovehicul pe DJ 794, între Vânători şi Mişca, având o îmbibaţie alcoolică de 1,20 mg/l alcool pur în sânge. Pentru aceeaşi infracţiune a fost trimis în judecată şi Ilonca Beniamin Gheorghe, care a condus un autovehiculul între Berechiu şi Apateu, având o îmbibaţie alcoolică de 1,45 g/l alcool pur în sânge, dar şi Selejan Claudiu, care a condus în oraşul Chişineu-Criş având o îmbibaţie alcoolică de 1,20 g/l alcool pur în sânge.
Pentru că a condus fără permis de conducere, şi Olteanu Ionuţ urmează să fie judecat de magistraţii Judecătoriei Chişineu-Criş. „Din probatoriul administrat a rezultat că inculpatul a condus un autovehicul între Cermei şi Apateu, fără a deţine permis de conducere”, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.
În toate cazurile, dosarele au fost fi înaintate Judecătoriei Chişineu Criş .

Recomandările redacției