Şoferul unui TIR, de 44 de ani, din Constanţa, a murit pe loc după ce semiremorca unui mastodont a derapat şi a intrat pe contrasens, izbindu-l în plin. Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat:„ cel mai probabil, cauza accidentului a fost viteza neadaptata conditiilor de drum.Impactul remorcii cu autovehiculul a fost mortal. La fata locului au venit colegii mei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arad pentru a scoate din TIR- ul slovac, condus de un sofer de 33 de ani, cadavrul constanţeanului. Şocat de cele intamplate, şoferul supraviţuitor a tras pe dreapta mastodontul şi a sunat degraba la 112, alertand autoritatile. Echipajul ISU, deplasat la fata locului, a scos cadavrul din masina si l-a predat angajatilor Medicinii Legale, în vederea efectuarii necropsiei. Politia a deschis pe numele slovacului un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de omor din culpa”.

Accidentul a avut loc pe DN7, în apropierea localităţii Milova.

  • Dorina Avrămuţ spune:

    „Şoferul unui TIR, de 44 de ani, din Constanţa, a murit pe loc după ce semiremorca unui mastodont a derapat şi a intrat pe contrasens, izbindu-l în plin. Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat:„ cel mai probabil, cauza accidentului a fost viteza neadaptata conditiilor de drum”.”

    Domnule jurnalist ,

    nu intamplator, vorba romanului spune ca ” Fiecare pasare pe limba ei piere ” sau , dupa „Cum îţi aşterni, aşa dormi”. Iata mai jos o exemplificare cat se poate de relevanta care poate elucida adevarata cauza si a accidentului relatat mai sus. Cuvantul(Energia) poate zidi, dar poate si ucide, nu-i asa ? Sa fie primit!

    Blestem de dragoste

    Sa dai cu prastia-n
    geamuri
    oglinda sa
    sufere transformari
    pe irisi sa te culci
    curvo
    adica mai stai putin
    sa numaram
    impreuna,
    cioburile…

    Dacian Don,
    8 aprilie 2011

  • Alex spune:

    Pacat. Era un om de nota 10. Imi era coleg. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

  • Chitcarof Madalina spune:

    domnule jurnalist intereseazate mai bine si actualizeaza datele stirii, supravietuitorul accidentului era de nationalitate ceha ..si nu cunostea o boaba romaneste si nu el a sunat la 112 .. ..mai documenteazate si scrie date concrete .

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției