tigara fuga

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflat în serviciu de ordine publică, a depistat în flagrant, în zona Pieţei „Mihai Viteazul” din municipiul Arad, o persoană care oferea, spre comercializare, ţigări.

Persoana în cauză a încercat să fugă, la vederea echipajului de jandarmi, însă a fost prinsă în scurt timp.

„Colegii mei au procedat la stabilirea identităţii persoanei, iar, după verificări, a rezultat că este vorba de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Arad. Acesta avea, într-o sacoşă, 160 de pachete cu ţigări timbrate necorespunzător. Bărbatul a încercat să scape, precizând că ţigările sunt pentru consum personal, însă el a mai fost depistat şi în cursul săptămânii trecute având 110 pachete cu ţigări în portbagajul autoturismului său”, ne declara mr. Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Cele 160 pachete cu ţigări, găsite asupra persoanei, au fost ridicate în vederea confiscării urmând a fi predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara pentru luarea măsurilor ce se impun.

                                                                                                        

  • Dorina Avrămuţ spune:

    Domnule Dacian Don,

    la data de 27 iulie 2012 , in timp ce in Cimitirul Pomenirea din Arad cativa fumatori inraiti asistau si ei la inmormantarea lui Gligor Sava, cu Gandul de Bucuresti aparea articolul „Ultima tigara”, semnat tot de un fumator inrait .Iata mai jos cum se incheie acest articol. In puii mei …unde dai si unde crapa ! In Piata Mihai Viteazul livrezi Surasul Giocondei ca, mai apoi,sa te alegi cu un dolar gaurit!

    „Dacă mi se va oferi un răgaz înainte ca doamna aceea cu care cochetam în tinereţe să mă ia cu acte, o să-mi aprind o ţigară şi o să-i suflu fumul în faţă.”- Cristian Tudor Popescu, „Ultima tigara”

    PS O sa va intrebati ce legatura are comentariul de mai sus cu „Jandarmii au prins un „fumator inrait” ?! Si de ce au prins numai unul si nu mai multi ?!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției