Şi-a furat firma
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe V. Adrian, de 31 de ani, din judeţul Bacău, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, din municipiul Arad. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că în noaptea de 25/26 aprilie a.c., bărbatul, angajat al societăţii, ar fi pătruns prin efracţie într-un birou, de unde, cu cheia găsită, ar fi sustras din casa de bani suma de 3.000 de lei şi 70 de euro. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Furt calificat
Oamenii legii din Chişineu-Criş au identificat doi tineri de 19, respectiv 16 ani, bănuiţi de comiterea unui furt de pe raza localităţii Nădab.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în perioada 12-26 aprilie a.c., L. Marian de 19 ani şi G. L. de 16 ani, ar fi pătruns prin forţarea uşii într-o anexă a locuinţei lui L. Marian, de 58 de ani, de unde ar fi sustras un aparat de sudură artizanal, în valoare de aproximativ 800 de lei.
Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Piese auto sustrase
Poliţiştii din Almaş l-au prins în flagrant, zilele trecute, pe I. Sandu, de 31 de ani, din judeţul Teleorman, care sustrăgea mai multe piese auto, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei. Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii Cil, în timp ce sustrăgea mai multe piese de autovehicule şi de tractor, dintr-o magazie aparţinând lui D. Maria.
Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 5.000 de lei a fost recuperat, iar pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Rutieri în acţiune
În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat aproximativ 156 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.400 lei. Dintre acestea, 105 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 51 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.
De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi şapte certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției