mihaiBăieții lui Dan Cuedan au făcut probabil cel mai bun meci din actuala stagiune. Pe o ploaie torențială, alb-negrii au fost autorii unui prim act formidabil contra fostului lider, pe care l-au ținut la respect.
Pâncota a deschis scorul după ce Suciu a redirecționat cu capul din 10 metri lovitura de colț a lui Bebe Mitu (14), autorul golului fiind apoi aproape de a doua reușită, numai că Tiut i-a scos cu reflex miraculos șutul violent din marginea suprafeței de pedeapsă (31).
Vizitatorii au încercat să echilibreze în actul doi, dar Șoimii au rămas la fel de periculoși, Mihai și Burian ratând două ocazii bune (54 și 55). Cugirul a avut gol anulat, la Cristea, aflat în off-side, a apăsat mai tare accelerația, iar finalul a fost greu de trăit. Elevii lui Opric au egalat în primul minut de prelungiri, după singura greșeală a lui Adi Rusu din tot meciul, fundașul a greșit o preluare, mingea a ajuns la Iovănescu, al cărui șut din 14 metri la colț s-a dus în poarta arădeană.
Dar cei din Podgorie au făcut totul să evite coșmarul din tur. Și au reușit! Într-un ultim asalt,
Alin Mihai a oprit șutul lui Issa și a tras din întoarcere, marcând un gol imens, 2-1!
Formații:
Șoimii: Irimia – Rusu, Lengyel, Lung, Vițu – Mitu (66 Maghici), Issa, Suciu (90+2 Stanciu), Bulzan (81 Hosu) – Burian, A.Mihai.
Metalurgistul: Tiuț – Cristea, Schuller, Potopea, Trășcan – Oară (58 Goronea), Itu, Negură, Șuteu (78 M. Radu) – I. Radu (61 Iovănescu), Cîrstean.
Arbitri: Marian Balaci – Andrei Călușeru, Silviu Haramuz. Observatori: Dorin Nicșa, Constantin Făniță.

Recomandările redacției