Prinşi în flagrant
Poliţiştii arădeni au prins în flagrant doi tineri care au încercat să sustragă mai mult obiecte din fier, din curtea unui imobil. M.I., de 16 ani şi B.I., ambii din Arad, au fost prinşi, în timp ce încercau sa sustragă obiectele din curtea unui imobil, aflat în construcţie, de pe strada Cocorilor.
Pe numele celor doi tineri au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Motorină sustrasă

Oamenii legii din Şicula au depistat trei tineri bănuiţi că ar fi sustras din curtea unei locuinţe, cantitatea de 300 de litri motorină. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 03/04.04.2014, în jurul orelor 02.20, A. Sebastian, de 18 ani, A. I., de 16 ani şi T. Gheorghe, de 35 de ani, toţi din Sintea Mare, ar fi pătruns în curtea unei case din Cherelus, de unde au sustras aproximativ 300 de litri de motorină.
Cele trei persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Permise reţinute
Poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aplicând aproximativ 450 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 89.400 de lei. Dintre acestea, 280 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 95 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.
De asemenea, au fost reţinute 24 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției