flavius-pavelTrecerea oficială a alb-roșiilor pe prima poziție a Ligii a IV-a ar urma să devină oficială joi, odată cu proxima reunire a Comisiei de Disciplină. Dacă nu există documente oficiale aduse de Semlecana Semlac conform cărora meciul ar putea fi reprogramat din motive întemeiate, forul condus de Ovidiu Ispas îi va acorda victoria UTA-ei, la „masa verde”
„După 25 de etape, ne bucurăm că am ajuns pe primul loc. Sperăm s-o ținem așa, mai avem cinci etape și să ne pregătim încet-încet de baraj. Mai avem cinci jocuri, primul e la Păuliș, unde e profesorul Roșca, îl cunoaște multă lume, se știe că își organizează bine echipele. Dar acum  suntem pe primul loc și nu vrem să–l mai scăpăm! Fiecare meci îl luăm în parte, ne pregătim cât mai serios. Încet, vom trece și peste ele și așteptăm să vedem cu cine cădem la baraj”, a punctat Flavius Pavel, unul din jucătorii experimentați ai echipei.
Atacantul a dezvăluit că echipa se simte tot mai bine împreună, iar mecanismul începe să meargă așa cum se dorește. „A fost o perioadă mai grea în iarnă, au venit destui jucăori noi, dar s-au integrat, iar acum avem relații de joc, încercăm să nu bubuim mingile. Vrem să jucăm cât mai frumos și să atragem cât mai mulți spectatori lângă noi”, a conchis Pavel.

  • UTA -1945 spune:

    Comisia de disciplina :
    3 – 0 cu Semlac
    0 – 3 cu Gloria
    0 – 3 cu Pecica .
    * game is over !

  • UTA -1945 spune:

    Nici nu stiti ce va asteapta !!!
    Comisia de disciplina in 8 mai !
    Sedinta Comitetului Executiv Ajf din 7 mai se muta in 9 mai ???

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției