pincotaVictoria Șoimilor Pîncota pe arena din Sebiș i-a ridicat pe oamenii lui Pavel Piroș până pe prima poziție din C5. Alb-negrii încearcă să rămână lucizi și să păstreze valul sub control, deși sunt într-o postură fără precedent pentru ei.
„Imediat după joc, încă de pe teren, am încercat să transform această victorie a băieților și să moderez lucrurile. Suntem într-un carusel emoțional, într-un carusel de jocuri și nu avem voie să fim relaxați niciun moment. Se joacă în 6, toate echipele au antrenori preocupați de joc și fiecare poate să bată pe fiecare, ceea ce s-a și văzut până acum”, a remarcat Dan Cuedan.
Antrenorul trupei din Podgorie le-a transmis elevilor săi că aspectul mental va juca un rol covârștitor în tot ceea ce urmează. „Trebuie să avem foarte mare discernământ și să fim atenți. Urmărim responsabilizarea majoră a jucătorilor. Suntem pe ultimul nivel și diferența o va face concentrarea fiecărui jucător în parte, concentrarea achipei și puterea psihică a grupului”, a punctat fostul mijlocaș.
Șoimii i-au învins pe băimăreni de două ori în sezonul regulat, însă țin garda sus, pentru că moroșenii și-au arătat de fiecare dată colții. „Baia Mare e echipă foarte periculoasă, iar antrenorul Dorin Toma lucrează mult cu ei. Au doi-trei jucători interesanți care au jucat și la Gloria Bistrița în A, alții care au jucat cu cealaltă Baia Mare în B. Dezvoltă un joc de viteză, știm că va trebui să oferim maxim ca să câștigăm”, a precizat Cuedan.
Issa e suspendat pentru confruntarea de vineri, dar se speră că Adi Rusu și Adi Lengyel, care s-au resimțit după meciul de la Sebiș, vor fi recuperați. Formula probabilă: Irimia – Ad. Rusu, Lung, Lengyel, Vițu – Maghici, Dubeștean, Mitu, Bulzan – Burian, Mihai.
În premieră pentru play-off, Comisia Centrală a Arbitrilor a publicat delegările cu mai bine de 24 de ore înaintea etapei. Așa că vă putem anunța brigada de la Șoimii Pâncota – FCM Baia Mare: Vasile Rodina (Alba Iulia) – Doru Lucaciu (Cluj Napoca), Marius Bălan (Dej). Observatori sunt Luis Moisescu (Severin) și Mirel Biriș (Deva).

Recomandările redacției