roliUTA și Roland Nagy au intrat în linie dreaptă. În așteptarea verdictului Comisiei de Disciplină a AJF cu privire la meciul cu Semlecana Semlac, alb-roșii prepară ultimele cinci etape ale sezonului, iar primul examen are loc sâmbătă, pe terenul lui ”Ole” Roșca de la Păuliș.
„Ne așteaptă un meci greu, la fel ca și cele de până acum. Suntem, în acest moment, la mâna noastră, cum se spune în limbaj fotbalistic. Dacă va fi reprogramat și meciul cu Semlac mai sunt încă 18 puncte la bătaie, fiecare meci ne interesează. La fel am gândit și înainte de a ști ce urma să se întâmple în meciul Gloria – Pecica, la fel gândesc și acum, când putem spune că șansa e de partea noastră”, a transmis Roland Nagy.
Utiștii sunt convinși că nu vor fi așteptați cu flori în istorica localitate arădeană. Mihai Roșca, antrenorul celor din Podgorie, are la activ câteva promovări (ultima, cu Șoimii Pâncota, acum două campionate, dar și o alta, cu ACU Arad, din C în B, cu ceva timp în urmă) și e recunoscut pentru disciplina pe care o instaurează în rândurile alor săi. De altfel, Păulișana a trăit un reviriment cu el pe bancă, impunând respect atât acasă cât și în deplasare.
„Îl cunosc pe profesorul Ole Roșca, știu că va face totul să-și mobilizeze elevii”, a avertizat Nagy.
***
Pe lângă meciul de la Păuliș, în etapa a 26-a a Ligii a IV-a Arad mai programează meciurile: Crișul – Mailat (azi, ora 18), Aqua Vest – Gloria, Curtici – Banatul, Tauț – Sântana, Pecica – Sp. German (mâine, ora 18), Semlac – Șiria, Cermei – Zăbrani (duminică, ora 18).

Recomandările redacției