actiunea politiaPolitiştii vor demara, începând de luni, o campanie de prevenire a furturilor din locuinţe şi din autoturisme, intitulată „Infractorii te pot cunoaşte mai bine decât crezi!”.
În perioada mai-septembrie 2014, Poliţia Română, în parteneriat cu o firmă de asigurări desfăşoară o campanie, având ca scop informarea populaţiei asupra modului de prevenire a furturilor din locuinţe şi din autoturisme, ocazie cu care oamenii legii vor oferi recomandări pentru a nu deveni victimele hoţilor. „Campania va debuta luni şi la Arad, unde poliţiştii de prevenire şi de proximitate vor vizita asociaţiile de locatari, din toate cartierele municipiului, dar şi din judeţ.
Recomandări preventive pentru siguranţa locuinţei: echiparea uşilor cu sisteme de prindere solide; montarea interfonului, care descurajează orice hoţ; a lăsa impresia că în apartament sau în casă mai locuieşte cineva; ferestrele duble oferă mai multă protecţie decât cele simple”, se arată într-un buletin de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Recomandările redacției