accident

Un muncitor care făcea cursa regulată de acasă la serviciu a murit în chinuri groaznice, vineri, după ce o bară de metal i-a intrat în ficat.

Se pare că acesta circula într-un autobuz muncitoresc, aflându-se, în momentul tragediei, în picioare, neavând locuri pe scaune. „Un autoturism, care transporta pe plafonul maşinii mai multe bare metalice, a derapat, cel mai probabil din cauza vitezei neadaptate condiţiilor de drum, iar o tijă a penetrat unul dintre geamurile laterale ale autobuzului, aceasta intrându-i în abdomen bărbatului”, ne spuneau surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Groaznica întâmplare ne este confirmată şi de dr. Adrian Wiener, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean Arad, care ne declară: „într-adevăr, vinerea trecută ambulanţa ne-a transportat un bărbat, victimă a unui accident de circulaţie, care a fost internat la Unitatea de Primire Urgenţe. A intrat direct în operaţie, iar colegii mei au încercat pe toată durata intervenţiei să-i oprească hemoragia. A fost imposibil. Tija metalică îi străpunsese zona superioară abdominală dreaptă…ficatul era afectat serios. S-a şocat extrem de repede şi nu s-a mai putut face nimic, din păcate”.

 

Recomandările redacției