judecata oilorBărbaţii despre care relatam, în urmă cu puţină vreme, că ar fi bănuiţi de furtul mai multor miei, din Mişca, au fost arestaţi preventiv.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a remis, ieri, un comunicat, în care se precizează că „în continuarea urmăririi penale cu privire la furtul unor ovine, magistraţii au solicitat Judecătoriei Chişineu Criş arestarea preventivă a inculpatului Orădan Teodor (aflat în stare de reţinere), pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Judecătorii de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 30 zile”.
Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că Orădan, împreună cu inculpatul Patkanyi Alexandru, (arestat preventiv în aceeaşi cauză), s-au deplasat la ferma lui A.D., de au sustras 100 de oi şi 47 de miei, au condus turma pe o distanţă de 5 km. până în Adea, unde au abandonat oile şi au încărcat mieii în autovehiculul complicelui R.C.D.

Recomandările redacției