Mandat pus în aplicare

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare, zilele trecute, un mandat de executare emis pe numele lui D. Marian, de 35 de ani, din Târgu Jiu.
Mandatul de executare a fost emis pe numele bărbatului de către magistraţii Judecătoriei Târgu Jiu, acesta având de ispăşit o pedeapsă de trei ani cu închisoarea, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Arad.

Prins în flagrant

Oamenii legii din Arad îl cercetează pe D. Emanuel, de 39 de ani, din Turda, care a fost prins în flagrant în timp ce fura dintr-un magazin magazin.

Bărbatul a fost depistat marţi, în timp ce sustrăgea obiecte de îmbrăcăminte din incinta unui magazin, de pe raza cartierului Micălaca.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Neacordare de prioritate

Agenţii de circulaţie au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aplicând peste 290 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 45.000 de lei.
Dintre acestea, 180 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 65 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.
De asemenea, au fost reţinute nouă permise de conducere şi şase certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției