trei aradeni

Trei tineri, printre care unul de abia a împlinit 17 ani, toţi din Arad, sunt cercetaţi de poliţişti din judeţul Timiş pentru sustragerea mai multor produse cosmetice dintr-un supermarket.

“La data de 14 mai, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că într-un supermarket din Timişoara au fost reţinuţi trei bărbaţi, bănuiţi că ar fi sustras mai multe bunuri din interior. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii i-au identificat pe cei în cauză ca fiind trei tineri de 34, respectiv 20 de ani şi un minor de 17 ani, toţi din Arad. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţii ar fi luat de pe rafturile magazinului mai multe produse cosmetice pe care le-au introdus într-o geantă şi le-ar fi trecut de casa de marcat fără a le achita, cu intenţia de a le valorifica ulterior”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş.

Prejudiciul creat, în valoare de peste 400 de lei, a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubitului, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei.

Recomandările redacției