pirosGruparea din Podgorie a reușit un tur de play-off excelent, cu patru victorii „întrerupte” doar de egalul de la Oșorhei, însă punctul din județul Bihor intră la categoria celor pozitive: oamenii părintelui Alexa Krenek au reușit același lucru cu Metalurgistul Cugir, după ce au învins Ineul în deplasare.
Desprinsă pe primul loc la 3 puncte de tandemul Sebiș – Cugir, trupa comandată de Pavel Piroș merge sâmbătă în fieful Ineului, care a schimbat din nou tactica și i-a dat banca lui Dan Mănăilă.
„Mergem cu gândul la o victorie, să putem ține șirul excelent din ultimele trei runde. Dacă reușim, suntem cu ochii pe cel mai important meci din următoarea etapă, Sebiș – Cugir. Cine va câștiga acolo, va avea un cuvânt greu de spus la promovare. S-ar putea decide multe săptămâna viitoare, când și noi jucăm cu Oșorheiul”, a analizat Pavel Piroș.
Pâncota se simte bine în fruntea seriei, a dezvăluit conducătorul alb-negrilor: „Băieții sunt foarte motivați. Dorim să scoatem tot ce putem mai bun din acest meci, să avem continuitatea de care aminteam mai devreme. Sper într-o victorie, suntem în vână, din toate punctele de vedere”.

Recomandările redacției