stiri-pe-scurt-390x250Prinşi în flagrant
Poliţiştii Biroului de Ordine Publică cercetează două persoane care au fost prinse în flagrant în timp ce furau din magazine de pe raza municipiului. J. Ioan, de 46 de ani, din Arad, a fost depistat în timp ce sustrăgea mai multe produse dintr-un magazin, de pe strada Banul Mărăcine, iar  B. Mihaela, de 36 de ani, din Arad, a fost depistată în timp ce sustrăgea încălţăminte, dintr-un magazin si­tuat în incinta unui complex comercial din municipiu. Pe numele celor doi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. (D.D.)
Transport ilicit  
Oamenii legii din Nădlac au depistat şi oprit în trafic un transport cu peste 100 de anvelope uzate.
C. Daniel, transporta cu o auto­utilitară 104 anvelope uzate, de diferite mărci şi dimensiuni, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deţinea documente legale de provenienţă pentru marfa transportată. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 12/1990, cu suma de 500 de lei, iar cele 104 anvelope au fost reţinute în vederea confiscării. (D.D.)
Suspect de furt
Poliţiştii din Iratoşu l-au depistat pe I. Liviu, bănuit de comiterea unui furt de pe raza localităţii Iratoşu, veri­ficările stabilind faptul că, la data de 14 mai a.c., bărbatul ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil aparţinând lui T. Aurora, de unde ar fi sustras diferite bunuri din fier, în greutate totală de aproximativ 700 de kg. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 3.000 de lei a fost recuperat, cel în cauză fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (D.D.)
Amenzi de zeci de mii de lei
Poliţiştii  rutieri au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aplicând peste 130 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.500 de lei. Dintre acestea, 75 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 45 – pentru  nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute opt permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare. (D.D.)

Recomandările redacției