campanieConsiliul local al municipiului Arad – Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară, prin Serviciul Proiecte, Strategii, Logistică prin Centrul de informare europeană Europe Direct Arad organizează în perioada 19 – 21 mai 2014 o campanie de informare şi promovare a alegerilor europarlamentare.
Cu această ocazie voluntari ai Centrului Europe Direct Arad şi elevi ai complexului Curcubeu distribuie pe stradă pliante şi fluturaşi de informare privind alegerile europarlamentare.
„Misiunea Centrului Europe Direct este de a informa, iar prin intermediul acestei campanii îşi atinge scopul, încercând să conştientizeze comunitatea locală cu privire la responsabilitatea de a participa la alegerile europarlamentare prin vot”, a precizat Alina Mrejeru, coordonatul centrului Europe Direct Arad.
Această campanie este înscrisă în planul de acţiuni a proiectului Europe Direct Arad 2014 şi va cuprinde 20 de voluntari în fiecare zi de campanie. Populaţia va fi astfel mai informată cu privire la importanţa participării la alegerile pentru Parlamentul European.

Recomandările redacției