cueCa și la precedenta vizită, cea din sezonul regulat, Pâncota n-a fost în largul ei la Ineu. Cuedan și-a văzut mecanismul dereglat încă minutul 1, când l-a pierdut pe Suciu, accidentat grav. Șoimii au avut de înfruntat o rezistență puternică din poarta Ineului și au reușit să ia un punct când șansele erau minime, după ce Irimia fusese eliminat, iar meciul ajunsese în prelungiri.
„Să știe toată lumea că sunt foarte mulțumit de jucători și de jocul echipei! Din păcate, se întâmplă în fotbal să joci bine și nu iei totul. Am făcut un joc bun, de luptă, l-am controlat de la început la sfârșit. Ineul nu e echipă de le­pădat, are jucători valoroși, cât au putut, au fost și ei, pe alocuri, în joc. Era perfect dacă marcam la ocaziile avute și dacă nu primeam penalty contra noastră, cu ușu­rință, după părerea mea. Îmi felicit jucătorii, au avut încredere până la sfârșit, e un gol care ne aduce un punct”, a spus Dan Cuedan.
Dincolo, echipa din Țara Zarandului a încheiat o nouă săptămână agitată, al cărei punctul culminant s-a consumat miercuri, odată cu instalarea lui Dan Mănăilă pe postul de antrenor principal.
Mănăilă a debutat tocmai contra echipei la care își începea cariera de antrenor principal, acum mai bine de un deceniu. Tehnicianul i-a salutat pe reprezentanții Șoimilor care au luat loc la tribuna a doua, în frunte cu Iosif Retter, Monel Pîncotan și Titi Negrilă. Dar politețe a fost doar în afara terenului.
La final, conducerea Ineului s-a declarat mulțumită de alegere. „În ultima vreme, jucătorii se uitau unul în ochi la altul și erau bulversați. În trei zile, nea Dan Mănăilă a reușit să-i scoată din situația asta. Despre meci, am avut 2-3 ocazii în prima repriză, puteam să ne desprindem. În partea a doua ne-am apărat bine, din păcate am luat gol în prelungiri. Felicit jucătorii pentru dăruire și pe nea Dan, iar gestul lui Irimia din final nu vreau să-l comentez”, a spus Alin Bondar, președintele Ineului.

Recomandările redacției