tentativaUn bărbat de 37 de ani, din judeţul Mureş, a ameninţat că îşi taie venele, luni după-masa, într-o staţie de distribuţie carburant de pe raza localităţii Săvârşin. Obiectul folosit a fost, cel mai probabil, o foarfecă pe care acesta a scos-o din trusa de prim-ajutor a maşinii pe care o conducea.

„Colegii de la postul de poliţie din localitate, în urma apelului la 112, s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit, într-adevăr, că un bărbat avea răni superficiale în zona mîinii. S-a stabilit, totodată, că este vorba de un gest voluntar al acestuia, bărbatul nefiind victima unei infracţiuni”, ne declara comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Se pare, totodată, că bărbatul se afla, în calitate de şofer, în autoturismul care era alimentat la pompă şi, din cauza faptului că se certase cu prietena sa, a recurs la acest gest, agitându-se şi strigând în gura mare că se sinucide.

La faţa locului, ţinând cont de apelul care anunţa o posibilă tentativă de sinucidere, a ajuns şi un echipaj al Ambulanţei Săvârşin, care i-a acordatul bărbatului primele îngrijiri medicale.

Pentru evitarea oricărei situaţii neplăcute, victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Arad, de unde a fost şi externată chiar în acea zi.

Recomandările redacției