Lemne confiscate

Oamenii legii din Lipova au depistat un transport ilicit de material lemnos.

Florin M., din Dorgoş, a fost depistat pe raza oraşului, în timp ce transporta cu un autovehicul material lemnos fără a poseda aviz de însoţire asupra încărcăturii.

Conform Legii nr. 171/2010, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost reţinut în vederea confiscării.

Găsită taman în Arad

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au  depistat-o marţi pe Maria O., de 61 de ani, din judeţul Caraş- Severin, dată dispărută de la domiciliu.

Femeia a fost găsită în jurul orelor 16.00, pe strada Pădurii, iar în urma verificărilor efectuate  în baza de date s-a constatat că aceasta figurează din data de 8 mai ca persoană dispărută de la domiciliul din judeţul Caras Severin.

Poliţiştii au  anunţat familia femeii.

Permise reţinute

Agenţii de circulaţie au efectuat, atât  în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aplicându-se peste 130 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.000 de lei.

Dintre acestea, 90 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 30 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute cinci permise de conducere şi şase certificate de înmatriculare.

Cu maşina-n tramvai

Un şofer care ieri, în jurul orelor amiezii, se afla în trafic pe strada Andrei Mureşanu şi se îndrepta spre strada I.C. Brătianu, a intrat într-un tramvai care venea dinspre Podgoria. Vinovăţia pentru evenimentul rutier este împărţită: deşi avea liber la trecere, bărbatul, din câte afirma chiar el, nu s-a asigurat şi, astfel, a fost tamponat serios de mijlocul de transport public.  Inspectoratul de Poliţie, prin vocea comisarului Camelia Tuduce, declară că, fiind vorba de o tamponare, nu a intervenit şi nici nu i s-a solicitat acest lucru.

 

 

 

Recomandările redacției