suciuDoar câteva secvențe se derulaseră de la primul fluier al meciului din weekend când Dan Cuedan se vedea nevoit să-și refacă toată strategia. Ineuanul Francescu a intrat tare la Cornel Suciu și l-a scos efectiv din joc.
Mijlocașul ce aparține de clubul lui Hagi a încercat să revină pe teren, dar felul în care șchiopăta arăta că durerile erau mult prea mari. Fotbalistul s-a re­simțit și mai tare și a ajuns la spital, unde chinul i-a fost potolit cu calmante.
„Chiar aveam nevoie de el, mai ales că lângă el am jucat cu Issa, venit, la rândul lui, după o accidentare. Mie îmi place jocul bărbătesc, dar atunci când e curat. Ce i s-a întâmplat lui Suciu a fost murdar, Francescu merita roșu. E suspect de fractură, sperăm să-l recuperăm cu Oșorhei, dar nu știu dacă vom reuși”, a mărturisit antrenorul Cuedan, adăugând că jucătorul rămâne sub observație medicală.
Prin vocea lui Bebe Mitu, colegii lui Suciu le-au reproșat celor de la Ineu duritatea, cu trimitere directă la antrenorul Dan Mănăilă. „Niciodată în cariera mea n-am auzit un antrenor care să le ceară jucătorilor săi să-și rupă adversarii L-am auzit cu toții cum le striga jucătorilor în vestiar să ne rupă picioarele pe teren!”, a răbufnit co-autorul golului celor din Podgorie.

Recomandările redacției