accident descarcerareUn grav accident de circulaţie, petrecut vineri, în jurul orei 9,40, a dus la decesul unei personae de 43 de ani, care se afla într-un autoturism. Persoana decedată era angajată a Serviciului Imigrări al Judeţului Arad

Căptan George Pleşca, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad, ne-a declarat că “ISU Arad a fost solicitat să intervină la un accident petrecut pe drumul Arad-Şofronea, unde un cap-tractor s-a izbit de un autoturism. În urma impactului deosebit de violent, o persoană a fost prinsă între fiare, pentru scoaterea acesteia din autoturism fiind solicitată, pe lângă Ambulanţă, şi o autospecială pentru descarcerare”.

Momentan nu se cunoaşte cauza exacta a accidentului, dar se pare că de vină ar fi şoferul mastodontului.

“Din primele cercetări efectuate la faţa locului, colegii mei au stabilit că, în timp ce Cristian N., de 31 de ani, din judeţul Hunedoara, a condus o autoutilitară marca Volvo, din direcția Arad spre Șofronea, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un  autoturism marca Citroen, condus regulamentar din sens opus de către T. Marinel, de 43 de ani, din Horia. În urma impactului, acesta din urmă a decedat”, ne informa comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii continuă cercetările.

Recomandările redacției