uttaOdată urcați în fotoliul de lider, a devenit tot mai clar, etapă după etapă, că jucătorii lui Roland Nagy nu mai pot pierde primul loc. După confruntarea cu team-ul lui George Radu, alb-roșii au certitudinea că sunt campioni județeni, cu o etapă înainte de finalul sezonului.
Meciul l-a decis Cătălin Hlistei, în doar șapte minute. Mai întâi, Cipri Rus a fost rapid pe contraatac în banda stângă, a întors mingea în diagonală în fața careului mare pentru blondul mijlocaș al utiștilor, care a pivotat printre doi apărători și a tras cu sete lângă bară, 1-0 (20).  Hlistei a fost apoi omul potrivit la locul potrivit, reluând cu capul o lovitură de colț transmisă de Nădăban în buza suprafeței de poartă, 2-0 (27).
Dominarea UTA-ei a continuat, dar scorul a rămas același o bună bucată de timp, pentru că băieții lui Radu știu să stea în teren și au rezolvat o serie de acțiuni ale gazdelor. N-au mai putut-o evita în schimb pe cea a lui Leucuța, survenită în ultima parte a meciului.  Fotbalistul care-l înlocuia pe accidentatul Hlistei a semnat golul meciului: a recepționat o minge undeva la 14 metri lateral dreapta în careu, a lobat elegant peste adversarul ieșit în fața lui, apoi a pus capul și a trimis în poartă peste portarul Oneț, 3-0 (78).
Alb-verzii au fost aproape de golul de onoare, nou-intratul C. Vidican a scăpat pe contraatac, a trecut în careul mare de Bodea, însă Wild i-a suflat mingea când se pregătea s-o trimită în poarta goală. Galeria și jucătorii au sărbătorit preț de câteva minute, dar acum întreaga tabără arădeană așteaptă coordonatele ce la va dicta FRF-ul cu privire la tot ce înseamnă baraj.
Formații:
UTA: Bodea – Ad. Popa, Wild, Botiș, Suslak – Hlistei (34 Leucuța), Nădăban (70 Capătă), Varga, Copil (63 Stănaia) – Fl. Pavel (54 Măgulean), C. Rus
Mailat: Oneț – Bălă, Pașcu, Muț, Hettmann (60 Goia) – Gliguța, Vidac, Ungureanu (60 C. Vidican), Mateucă, Roșus (60 Luncan) – A. Vidican (76 Mărușteri)
Arbitri: Gyorgy Sandor – Balint Zoltan, Zahorecz Roland. Observatori: Claudiu Tripa, Daniel Scridon

Recomandările redacției