accidentulUn grav accident de circulaţie, petrecut, marţi, în jurul orelor 14,30, a condus la rănirea gravă a trei persoane aflate într-un autoturism (un şofer şi doi pasageri), o a patra persoană având răni superficiale.

Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat că “şoferul unui TIR care circula în direcţia Nădlac – Deva, pe şoseaua de centură, în apropierea străzii Ovidiu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi de trafic. Semiremorca TIR-ului s-a balansat şi a derapat, intrând pe contrasens, unde s-a ciocnit în plin cu un autoturism, care circula regulamentar. Impactul a fost destul de puternic, ţinând cont că maşina a fost proiectată pe câmp”.

Cum toate cele trei personae aflate în autoturism erau grav rănite, la faţa locului, pe lângă Serviciul Poliţiei Rutiere, au fost chemate să intervină Ambulanţa şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Vasile Goldiş” Arad.

“Am intervenit cu un modul de descarcerare din cadrul Detaşamentului Arad, pentru descarcerarea uneia dintre persoane, care era în imposibilitate de a fi scoasă. Prin metode specifice am reuşit să o predăm în viaţă echipajului de la Ambulanţa Arad, care a transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean Arad, ne declara căpitan George Pleşca, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Circulaţia, din câte ne informa Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, nu a  fost blocată, autovehiculele circulând doar pe o singură bandă, până când traficul a fost decongestionat.

Recomandările redacției