oferteJudeţul nostru este oficial, din nou, în rândul judeţelor cu cele mai multe oportunităţi de angajare. Peste 900 de oferte de angajare au fost anunţate de firmele arădene, la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, pentru această perioadă.

Şomerii precum şi arădenii interesaţi să-şi schimbe job-ul au în ce alege pentru că sunt disponibile mai multe locuri de muncă, în diverse domenii de activitate. În municipiu au fost anunţate 814 oferte de lucru. Cele mai multe sunt pentru posturi de: confecţioner cablaje şi confecţioner textil, muncitor necalificat, asfaltator, lucrător controlor, instalator, manipulant, montator subansamble, lăcătuş mecanic şi croitor. Pentru cei care au mai mult decât studii medii sunt făcute câteva oferte, între care pentru inginer căi ferate, inginer drumuri, inginer producţie, tehnician normare, laborant chimist, desenator tehnic şi funcţionar .

La Sebiş sunt vacante 11 posturi, între care, cele mai multe pentru muncitori necalificaţi, iar la Ineu, unde domină ofertele pentru industria textilă. Lipova are disponibile nu mai puţin de 50 de locuri de muncă, multe fiind pentru posturi de montator subansamble,  dulgher şi zidar. De menţionat că, în perioada 2 – 5 iunie, la Ineu se va desfăşura Bursa Muncii, organizată de AJOFM, în proiectul de cercetare şi înregistrare a şomerilor neînregistraţi.

Lista completă, în documentul ataşat.

Recomandările redacției