stiri-pe-scurt-390x250Tinere la furat
Oamenii legii cercetează două tinere care ieri au fost prinse în flagrant în timp ce furau din magazin. Carmina V., de 19 ani, şi Adelina A., de 21 de ani, ambele din judeţul Hunedoara, au fost depistate în timp ce sustrăgeau mai multe produse cosmetice în valoare de aproximativ 1.700 de lei dintr-un magazin situat într-un centru comercial de pe raza Cartierului Aurel Vlaicu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor două tinere fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.   (D.D.)

La volan fără permis
Poliţiştii rutieri au depistat ieri în trafic un bărbat care a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat. Este vorba de George B., de 30 de ani, din Arad, care conducea un autoturism Toyota Aigo pe strada Voinicilor din muni­cipiu. În urma verificărilor s-a cons­tatat că George B. avea suspendat dreptul de a conduce. Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte  premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.  (D.D.)

Depistat în câteva ore
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către Gheorghe C., despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă un laptop în valoare de aproximativ 1.500 de lei.
În urma activităţilor desfăşurate, în doar câteva ore de la sesizare, poliţiştii au reuşit să-l depis­- teze pe G. R., de 12 ani, din Arad, bănuit de comiterea faptei.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că la data de 28 mai a.c. tânărul ar fi pătruns cu chei potrivite într-o locuinţă de pe strada Bihorului din municipiu, de unde ar fi sustras un laptop marca ACER în valoare de aproximativ 1.500 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  (D.D.)

Recomandările redacției