cs-glogovatLa Vladimirescu (Glogovăț) s-a născut, în vara anului trecut, o echipă de fotbal formată doar din jucători localnici, susținută de oameni sufletiști și pasionați în ce fac – Ovidiu Tănasă (președintele jucător al echipei) și Călin Dehelean (antrenorul principal). Sprijiniți de primarul Ioan Crișan, cei doi le-au dat șansa băieților la o „mișcare de sfârșit de săptămână, însoțită de un mic și o bere”, iar acum echipa e campioana seriei A din Liga VI! Duminică seară, CS Glogovăț a pus cireașa pe tort și a învins cu 4-1 formația din Dorobanți, goluri Gherman, Martocean 2, A. Arhilie respectiv Lăsculescu.
„Îmi pare bine că am revenit acasă și, chiar dacă am coborât două divizii, nu regret pasul făcut. Împreună cu conducerea și acești băieți minunați, simt din nou plăcerea și pasiunea jocului de fotbal, chiar dacă momentan totul e la stadiul «de plăcere». Și vreau pe această cale să le «mulțu­mesc» foștilor conducători și antrenori de la CS Vladimirescu 2003 pentru «încrederea» acordată tinerilor juniori din comună, locul 4 național în 2010 la Mogoșoaia. E păcat că acel club nu mai există, dar eu și foștii juniori transmitem: Vladi a renăscut! Chiar dacă sub numele de Glogovăț. Vreau să mulțumesc, în numele întregii echipe, suporterilor noștri care ne însoțesc peste tot. La deplasarea de la Covăsînț au fost peste 50. Ne dorim să rămână alături de noi în drumul nostru spre primul eșalon județean”, a spus Alexandru Arhilie, unul din liderii noii echipe din Vladimirescu.
Lotul complet al trupei de lângă Arad îi cuprinde pe: Sebastian Cheșa, Doru Rus, Paul Vîrtaci – portari, Bogdan Gherman, Ovidiu Tănasă, Adrian Stavilă, Claudiu Bîgu, Andrei Ciobanu, Liviu Budin, Cătălin Moldovan – fundași, Alin Neag, Cristian Negrea, Alexandru Arhilie, Raul Mărculescu, Alexandru Savin, Claudiu Bacoș, Daniel Zsigmond – mijlocași, Călin Martocean, Flavius Stănescu, Eduard Vîrtaci, Alexandru Stoichiță, Flavius Puleac – atacanți. Din efectiv a făcut parte și Claudiu Bărsăuan.

Recomandările redacției