retter-promovarePentru Iosif Retter, promovarea în liga secundă a avut o savoare aparte. Fost jucător al Șoimilor și campion județean cu echipa echipată în alb și negru la sfârșitul anilor 60, Retter era în culmea fericirii după unica performanță reușită de ai săi.
„Sunt cel mai fericit primar din județul Arad! Mă bucur enorm că am reușit această promovare! Îi mulțumesc domnului Piroș, care e sufletul acestei echipe, antrenorului și jucătorilor, ei sunt eroii principali, consilierilor care m-au susținut în acest proiect și tuturor sponsorilor. E o zi istorică pentru Pâncota, mi-aș dori un loc cât mai bun și în liga a doua. Am fost cea mai bună echipă din serie, chiar dacă unii ne-au criticat. Noi ne-am văzut de treaba noastră, iar Dumnezeu ne-a ajutat”, a exultat edilul Pâncotei, care-și savurează triumful după un succes reușit tocmai împotriva lui Gheorghe Feieș, omologul său de la Sebiș.
„E greu de realizat în acest moment rezultatul, dar am zis mereu – când doi se bat, al treilea câștigă. Favorite la promovare erau Cugir și Sebiș, iar noi am câștigat. Am avut doar două egaluri în play-off, restul au fost victorii. Deocamdată ne bucurăm de ce am realizat, dar sperăm să fie bine și în divizia B”, l-a completat Monel Pîncotan, city-manager al Pîncotei.

Recomandările redacției