feies4Sebișul a pierdut lupta pentru promovarea în Liga a II-a în fața rivalilor din Pâncota. Vineri, „șoimii” au des­chis șampania chiar după succesul cu Naționalul, ceea ce sporește amărăciunea în sânul grupării „alb-albastre”.
Gheorghe Feieș susține că nu a asistat la confruntarea din Podgorie, dar a aflat că a existat un episod ce ar fi putut schimba cursul meciului. „Mi-am făcut în minte o scurtă re­trospectivă a meciurilor cu Pîncota din acest sezon și ceea ce am constatat nu mi-a căzut deloc bine. În cele patru partide, am avut trei eliminări și tot atâtea goluri anulate, dar și două penalty-uri împotriva noastră. Am înțeles de la cei prezenți la meciul de vineri că golul lui Mîndrușcă a fost valabil, altfel se juca la 1-1, se putea întâmpla orice. Dar, până la urmă, scopul scuză mijloacele, iar Pâncota merită felicitări. În special echipa și antrenorul Cuedan pentru felul cum s-au mobilizat pe teren, dar și Pavel Piroș și primarul Retter, chiar dacă comportamentul acestuia din urmă față de mine nu l-am înțeles. În ultima vreme, m-a înjurat pe la toate colțurile fără să-i fac absolut nimic”, spune președintele de onoare al Naționalului.
Feieș recunoaște că, fotbalistic, are supărările sale, dar totul se echilibrează când vede tabloul de ansamblu. „Locul 2 nu e unul rău, însă, din păcate, el nu se premiază. Întotdeauna am spus că obiectivul nostru e promovarea, însă când mă uit în jur am satisfacțiile mele. De exemplu, Pâncota a investit doar în echipă, pe când noi ne-am concentrat eforturile în special pe baza materială, care este aproape gata. Apoi, orașul Sebiș a investit enorm în infrastructură, în Spital, Serviciu Smurd, jandarmi, pompieri și alte servicii importante în viața unei comunități. Reîntorcându-mă la fotbal, din toamnă vom avea și o echipă de Liga IV-a, formată din mulți tineri de perspectivă, iar prima echipă va fi și ea revoluționată. Ne vom despărți de mai mulți fotbaliști la finalul campionatului, dar toate la timpul lor”, a adăugat edilul.

Recomandările redacției