utapremÎn deschiderea meciului de juniori dintre UTA Bătrâna Doamnă și Universitatea Cluj (câștigat cu 2-0 de arădeni, prin reușitele lui Petrache și Iuga), Asociația Județeană de Fotbal, prin președintele Adrian Lucaci și se­cretarul Vasile Rad, a înmânat medaliile de campioni ai Ligii a IV-a Arad jucătorilor de la UTA și antrenorilor lor. Rând pe rând, Sorin Botiș, Cătălin Hlistei, Ciprian Rus și colegii lor au trecut prin fața tribunei I, culegând aplau­zele călduroase ale galeriei „textiliste”, dar și ale altor arădeni prezenți pe arena „Francisc Neuman”.
Printre spectatori s-a aflat și Bogdan Mara. Fostul atacant al „Bătrânei Doamne” este implicat în proiectul Viitorul Mihai Georgescu, clubul care i-a dat fotbalului românesc pe Vlad Chiricheș sau Alexandru Maxim și care participă și el la turneul semifinal de la Arad. Fostul internațional i-a felicitat personal pe Radu Anca, fotba­list cu care a evoluat în „alb-roșu” în sezonul 2006-2007 în Liga 1, dar și pe antrenorul său din Calea Aurel Vlaicu în stagiunea 2011-2012.
Bineînțeles, suporterii, care de această dată s-au plasat într-unul dintre sectoarele tribunei I, și-au manifestat atașamentul față de culori și implicit de jucătorii care îmbracă tricoul „alb-roșu” prin cântece și scandări. Nu au lipsit nici fumigenele, spectatorii neutri, adică cei sosiți pentru a susține cele două echipe clujene și pe Universitatea Craiova, fiind plăcut surprinși.
Aseară, Federația Română de Fotbal a anunțat oficial împerechie­rile pentru barajul de pe 21 iunie (ora 18). Pentru a evolua din toamnă în Liga a III-a, utiștii trebuie să treacă de campioana Ligii a IV-a Arad, Rete­zatul Hațeg.

Recomandările redacției