albertÎnfrângerea de la Pâncota le-a fost fatală altor trei fotbaliști ai celor de la Național Sebiș. După Răduca și Higyed, conducerea grupării de pe malul Crișului Alb a renunțat și la Alexandru Albert, Radu Dobricean și Miluță Blănaru. Ei primiseră ultim avertisment, iar evoluția lor împotriva „șoimilor” a produs despărțirea.
„S-a văzut cum au înțeles cei trei mesajul nostru. Albert a fost eliminat de pe teren, iar ceilalți doi nu au contat pe faza de atac. Pe undeva, ne pare rău că ne-am despărțit de ei, aveau ceva valoare, însă părțile rele le depășeau pe cele bune. Erau foarte capricioși, Blănaru chiar s-a certat cu toată lumea în ultimul timp, atmosfera din echipă s-a stricat destul de mult din cauza lui. Asta e, privim deja spre viitor, imediat după finalul meciului cu Ineul vom lucra la campania de achiziții pentru la anul, mulțumiți de ceea ce am realizat în sezonul ce se încheie. Un loc doi, dar mai ales progresele mari făcute la baza sportivă. Suntem aproape gata cu stadionul, mai pregătim un teren de antrenament la ieșirea spre Moneasa, avem linia noastră de la care nu ne vom abate. Ne gândim să întinerim masiv lotul, dar asta nu înseamnă că vom abandona gândul promovării”, a precizat Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș.
De luni, Albert, Dobricean și Blănaru nu mai participă la antrenamentele conduse de Adrian Abrudean, care – astfel – la meciul cu Ineul se va descurca fără cinci dintre jucătorii din lotul cu care Naționalul a plecat în iarnă la drum. Blănaru chiar este golgheterul echipei cu 18 reușite, în timp ce Albert a fost titular etapă de etapă în centrul defensivei. Cel puțin de la venirea lui Digbeu, Dobricean a cam frecat banca de re­zerve, așa că el se va întoarce la Poli, club de la care a fost împrumutat pe malul Crișului Alb.

Recomandările redacției