utajunDin informațiile noastre, demersurile oficialilor grupării arădene de eșalon secund pentru salvarea „corabiei” de la naufragiu, nu au avut sorți de izbândă. Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a luat încă de marți decizia excluderii FC UTA SA din campionat ca urmare a două neprogramări și a dispus și modificarea rezultatelor obținute de arădeni în play-out pe site-ul oficial. Acolo, „alb-roșii” apar cu toate meciurile pierdute cu 0-3, cu doar 12 puncte în clasament, prilej cu care a coborât în clasament sub Minerul Motru.
Hotărârea nu a fost făcută publică, fiindcă utiștii mai aveau șanse să fie salvați de Comisia de Recurs ce a început ieri, la ora 14, însă sursele noastre ne spun că nu s-a întâmplat asta. Meciul cu Olimpia Satu Mare nu va fi reprogramat ca urmare a neachitării baremurilor de arbitraj restante, așa că soluția e numai una. FC UTA SA va fi retrogradată direct în Liga a VI-a, ceea ce, în proporție de 99,9%, înseamnă și falimentarea societății intrate în insolveță în luna septembrie a anului trecut.
Inutil să mai spunem că vinovații pentru această rușine imensă o poartă cei care răspund la numele de Adrian Marțian, Giovanni Catanzariti, dar și executanții lor, Dorin Micșa și Cătălin Barbu.

Recomandările redacției