Limuzină furată
Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un autoturism marca VW Touran,  care se afla în bazele de date ca fiind sustras din Spania.
Autovehiculul, an de fabricaţie 2011, a fost depistat pe raza municipiului Arad, în posesia unui bărbat, cetăţean austriac, iar la veri­fi­- cările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că avea plăcuţe cu numere de înmatriculare false şi că figura în bazele de date ca fiind sustras din Spania.
Autoturismul a fost indispo­nibilizat până la finali­zarea cer­ce­tărilor.  (D.D.)

Bicicletă furată
Oamenii legii din Beliu au depistat un bărbat  bănuit că ar fi sustras din parcul localităţii o bicicletă. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în cursul zilei de miercuri, în timp ce se afla în parcul din localitate, Florian L., de 44 de ani, ar fi sustras o bicicletă pe care a folosit-o pentru a se deplasa la domiciliu, în localitatea Hăşmaş.
Bicicleta sustrasă a fost recuperată şi restituită proprietarului, iar Florian L. este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.  (D.D.)

Permise reţinute
Poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru nere­­- gulile constatate aplicând peste 130 de sancţiuni contravenţio­nale, în valoare totală de 28.500 de lei.
Dintre acestea, 95 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, efectuarea de depăşiri neregulamentare, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii.
De asemenea, au fost reţi­nute patru permise de conducere şi cinci certificate de înmatriculare.    (D.D.)

Recomandările redacției