iamborjudeDerby-ul Crișului Alb în Liga a III-a s-a încheiat cu o mare surpriză ce îi putea costa pe sebișeni locul secund în clasament.  În ciuda faptului că ineuanii au lăsat-o mai moale cu pregătirea săptămâna trecută, i-au trimis în vacanță pe sebișeni cu o înfrângere în fața propriilor susținători.
Golul ce a decis meciul a căzut pe finalul primei reprize. Tătar a executat o lovitură liberă de pe stânga, Șoltesz a respins în primă fază, balonul s-a plimbă în aer prin careu până în momentul în care Băd l-a trimis puternic cu capul în plasă din 10 metri. Degeaba gazdele au dominat destul de clar ostilitățile, căci nu au găsit drumul spre plasa porții lui Cioară până la final. Digbeu și Coțan au fost cei mai periculoși sebișeni, iar lui Beuran i-a fost anulat un gol pe motiv de offside.
Formații: Sebiș: Șoltesz – Jude (77, Mînecan), Morariu, Moise, Neacșu – Coțan, Balint (46 Beuran), Chindriș, Bozian (64 Galea) – Digbeu – Mîndrușcă.
CS Ineu: Cioară – Cornea, Nicolau, Țoca, Tătar – Georgiu (90 Ghergar), Bier, Francescu, Iambor (80 Tomuț) – Drăgan (46 Voștinar, 90+4 Kocsis),  Băd.
Arbitri: Daniel Dumuță (Stâncești – Bihor) – Radu Pascu (Oradea) și Ga­briela Toderaș (Oradea)

Recomandările redacției