tieUltimul act al Cupei României – faza județeană a avut nevoie de 108 minute pentru a se debloca. Au făcut-o utiștii, prin Nădăban, iar Capătă a pus cireașa de pe tort pentru echipa sa și bomboana pe colivă în dreptul adversarilor.
Chiar dacă au fost aplaudați de galeria „textilistă” la final, jucătorii Gloriei nu s-au prezentat la festivitatea de premiere pentru a-și lua trofeul. Nici măcar căpitanul Manea nu a mai venit la centru, de serviciu fiind organizatorul de competiții, „Tie” Berar. „Nu a fost ceva premeditat, nu suntem supărați și nici nu avem ceva cu echipa câștigătoare. Dimpo­trivă, îi felicităm, le și urăm baftă la baraj, doar că așa a fost să fie, să plecăm rapid de la teren. Noi oricum veniserăm schimbați în echipament spor­tiv și tot așa am și plecat, nu aveam motive să zăbovim mai mult la stadion. L-am respon­sabilizat pe Tie Berar cu ridicarea trofeului cuvenit locului doi, nu văd vreo problemă în asta”, a explicat Costel Bogoșel.
Antrenorul Gloriei consideră că finala putea avea și un alt dez­nodământ dacă: „Pocol marca în minutul 104 când a scăpat singur, sau am fi transformat în gol o altă ocazie de gol creată pe parcursul partidei. Dar, până la urmă, echipa care greșeşte mai puțin câștigă astfel de meciuri, iar aceasta a fost UTA. Însă, nu am ce să le reproșez prea multe băieților, au jucat, au luptat, au dominat pe alocuri meciul și au și pus destule probleme și în atac. Nu e plăcut când pierzi în prelungiri, am mai trăit un moment asemănător pe când eram la ACU și ne-a bătut CFR Cluj în minutul 118 tot în Cupă. Atunci a fost și mai dureros”.

Recomandările redacției