manaineGruparea zărăndană a înviat pur și simplu sub „bagheta” lui Dan Mănăilă. Tehnicianul a pierdut un singur meci și acela după ce a contabilizat 5 ocazii imense de gol în fieful Oșorheiului, făcându-l mare pe portarul gazdelor, Hava.
În rest, Ineul, considerată victimă sigură după lungul șir de insuccese din lunile martie și aprilie, a stat cu capul sus în fața tuturor adversarilor, producând chiar surpriza ultimei runde cu victoria de la Sebiș. „În ultima lună, am încercat să scoatem echipa din pasa proastă. Mă mir că Ineul a avut o serie de opt meciuri fără victorie, pentru că aici am întâlnit un grup de copii talentați și muncitori. Îmi doresc ca fotbalul să nu dispară de la Ineu din motive economice”, spune „Mânzul”.
Mergând mai departe cu discuțiile despre bugetul pentru stagiunea următoare, Mănăilă a mai precizat următoarele: „Avem un primar care pune accent în primul rând pe proble­mele cetățenilor, înțelegem că nu mai sunt atât de mulți bani pentru fotbal. Vom fi, probabil, la alt nivel, dar până una alta ineuanii merită felicitări pentru ceea ce au realizat în acest sezon. Eu am avut o înțelegere pentru ultimele cinci etape, pe viitor nu spun nu la absolut nimic. Bineînțeles, prioritate are Ineul”.
Zărăndanii au încheiat sezonul pe locul 5, la un punct în spatele formațiile de pe locul 4, CS Oșorhei.

Recomandările redacției