maneaDeși mai este sub contract încă un an de zile cu cea mai veche grupare arădeană încă în viață, Alexandru Manea alege un alt drum. Căpitanul Gloriei va pleca pe 19 iunie în Austria, unde-l așteaptă un job pe perioadă nedeterminată. „Nu pot spune acum cât voi fi plecat, depinde de cum mă acomodez acolo, dacă îmi convin condițiile de muncă și restul. S-ar putea să stau o lună-două, dar și un an de zile sau poate și mai mult. Le-am comunicat acest lucru conducătorilor clubului, se pare că mi-au înțeles situația. Au spus că sunt binevenit oricând din nou la echipă”, ne-a mărturisit fotbalistul care, la 25 de ani, are destule meciuri în eșaloanele doi și trei, la UTA, Poli Iași și bineînțeles Gloria.
Puternicul fotbalist a avut destul ghinion în această parte a sezonului, în sensul că din cele două meciuri decisive cu UTA o singură repriză și-a putut ajuta echipa cum ar fi dorit el. „În campionat am fost suspendat, iar în partida de Cupă am jucat  într-un picior ultimele 80 de minute. Am primit o lovitură oarbă în mușchi și la un moment dat mai mult mergeam pe teren”,a spus cel care a fost aproape să deschidă tabela în finala Cupei, dar mingea expediată de el de la 25 de metri s-a dus în transversala porții lui Bodea.
„Din păcate, atât s-a putut în acest sezon. Cred că am făcut toți ceea ce a fost omenesc posbil să câștigăm măcar Cupa, dar, până la urmă, lotul mai numeros și echilibrat numeri al UTA-ei a făcut diferența. Au fost mai proaspeți în prelungiri și asta avea să conteze în economia rezultatului final”, mai crede Manea, care, alături de portarul Bujor, se află în vederile UTA-ei. Prețul fixat pentru cei doi ar fi 300 de mii de euro, bani pe care – bineînțeles – conducătorii „textiliști” nu-i pot oferi.

Recomandările redacției