arestare-contestataCurtea de Apel Timişoara a respins contestaţiile la măsura arestării preventive depuse de doi dintre inculpaţii din dosarul de evaziune fiscală de la Arad. Ca urmare, cei doi inculpaţi vor rămâne arestaţi: funcţionarul ANAF în arest, iar patronul restaurantului Transilvania la domiciliu.
În rezumat, instanţa de apel din Timişoara a respins ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Ţ. D. B. şi D.C. T. în baza art. 4251, alin. 7, pct. 1, lit. b din Codul de procedură penală şi menţine încheierea atacată de contestatari.
Reamintim că din lotul de şase persoane implicate în cazul de evaziune fiscală la Arad, un funcţionar al ANAF şi alţi trei inculpaţi au fost arestaţi vineri, 6 iunie. Magistraţii arădeni au decis atunci că funcţionarul ANAF va fi depus î n arest, ceilalţi trei fiind arestaţi la domiciliu. Ultimii doi inculpaţi au fost puşi sub control judiciar. Dintre cei patru arestaţi, funcţionarul ANAF şi patronul restaurantului Transilvania au contestat măsura arestării preventive, contastaţie respinsă de Curtea de Apel Timişoara.

Recomandările redacției