crisulChiar dacă la un moment dat Crișul Chișineu-Criș a intrat într-un con de umbră din punct de vedere al rezultatelor, iar Lucian Ciba a dorit să creeze „șocul” dându-și demisia, lucrurile au reintrat pe făgașul normal, iar echipa a încheiat campionatul pe un loc meritoriu.
Mai mult, „alb-albaștrii” au produs surpriza returului câștigând în „fieful” Progresului Pecica, scoțând definitiv din cursa pentru locul 1 teamul lui Dinu Maghici.
De fapt, Crișul se poate lăuda cu victorii în fața tuturor formațiilor de pe podium, iar asta nu e puțin lucru. „A          existat un mic impas prin luna aprilie, dar nu am fost niciun moment deacord cu demisia antreno­rului. Conducerea clubului, dar și domnul primar, Gheorghe Burdan, și-a reînnoit încrederea în Ciba și iată că am terminat sezonul bine, în obiectiv. Mai mult, vom avea continuitate și acesta va fi unul dintre punctele noastre forte pentru la anul”, consideră Daniel Cherecheși.
Managerul Crișului a anunțat și lista fotbaliștilor care nu vor mai face parte din lotul Crișului din toamnă, iar aceasta conține patru nume. „Ne-am despărțit de Bîrdan, Manga, Iancu și Turcaș, acesta din urmă cerându-ne să-l lăsăm să plece la Caransebeș. Semne de întrebare există și în dreptul lui Pirtea, care încă nu a acceptat oferta noastră”, a adăugat Cherecheși.
Totodată, cei de la Chișineu-Criș au demarat negocierile cu posibilele achi­ziții. „Ne interesează un fundaș central, unul stânga, un mijlocaș stânga și mai ales doi atacanți. Cred că dacă vom aduce jucătorii doriți, am putea termina mai sus în campionatul următor. Ca și obiectiv rămâne, însă, un loc în primele 6 echipe”, a mai dezvăluit managerul clubului, care, cu ocazia îmbrățișării proiectului Europa Alba Iulia,  a realizat că o aventură în Liga a III-a e destul de costisitoare.

Recomandările redacției