rusuFormația patronată de Petre Bulza a împărțit exact în două clasamentul Ligii a IV-a la finalul recent al încheiatei stagiuni, însă din toamnă are aspirații mai mari. Plecând de la baza sportivă, una dintre cele mai cochete din județ, Victoria Lunca Teuz își propune să devină polul de putere din zonă la nivel de eșalon patru, iar pentru asta a demarat negocierile cu mai mulți antrenori.
Pe listă se află Leontin Pința, Mircea Aslău și Gigi Cameniță, decizia urmând a fi luată în această  săptămână. Noul tehnician va colabora cu Cristian Sandu, dar și cu Radu Popa, care va avea și o funcție în staff. Cei trei vor face lista de achiziții pentru sezonul următor, plecând – însă – doar de la numărul 2. Florin Rusu și-a dat acordul verbal pentru o nouă aventură la Cermei, urmând, cel mai probabil, să se ocupe în paralel cu antrenamentele portarilor de la CS Ineu.
„Țintim mai sus la anul, bazându-ne pe niște băieți de va­loare și de caracter, care nu vor avea presiunea rezultatelor. Nu spun că ne vom bate la promovare, dar nici nu ne vom da la o parte dacă jocul rezultatelor ne poartă sus”, ne-a mărturisit Bulza, care nu renunță nici la echipa a doua, din Liga a VI-a, cea de la Sânpaul.

Recomandările redacției