radu ancaTabăra alb-roșie și-a adunat o serie de date despre adversara din meciul de baraj și așteaptă cu încredere ziua cea mare. Joi, după antrenamentul de dimineață și servirea prânzului, cartierul general se mută la Lugoj, unde arădenii au găsit o locație situată la 5 minute de mers pe jos de stadionul „Vulturilor” de odinioară, care-i găzduiește sâmbătă.
Seara, arădenii au programată o plimbare al cărei traseu include și arena, iar vineri vor susține un antrenament acolo.
Radu Anca l-a însoțit pe Roli Nagy săptămâna trecută în vizita efectuată la Lugoj și a anunțat că terenul se prezintă în condiții bune. „E cum ne așteptam, un teren de liga II spre III. Se poate juca fotbal bun acolo, e mare, cam ca și UTA. Toate condițiile vor fi îndeplinite ca să putem practica un joc bun. Sperăm ca arădenii să vină în număr cât mai mare alături de noi și să-i bucurăm la final”, a menționat team-managerul utist.
Tânărul conducător arădean a menționat că motivația sufletească e arhisuficientă în acest moment. „Fiecare știe ce are de făcut, e meci important, partea financiară contează mai puțin. Întâi, să câștigăm, apoi se discută de altceva. Cum și în retur am jucat cu ambiție și determinare până la ultimul meci, la fel vrem să fie și sâmbătă. Fiecare e cu gândul la câștigarea meciului”, a explicat Anca.

Recomandările redacției