roland nagyNoul drum al UTA-ei trece pe la Lugoj! Sâmbătă, orășelul timișean devine prima bornă importantă pe lângă care trec utiștii, care joacă meciul ce readuce Aradul în competițiile naționale. Antrenorul Roland Nagy a prefațat „jocul anului”, așa cum l-a denumit chiar el, cel cu Retezatul Hațeg.
„Să ne bucurăm de promovare”
Nagy a condus echipa arădeană spre primele victorii, cele ale eventului arădean. „Ne-am dorit mult să ajungem aici și vrem să fim învingători. Am realizat cele două miniobiective de pe plan intern, dar acum punem punctul pe i. E o finală, totdeauna e posibil orice, indiferent de cine e outsider sau favorit, dar nu îmi permit să fac o departajare. Trebuie să fim atenți și conectați, și-au dorit și adversarii să ajungă aici. Sperăm să fim noi câștigătorii și să ne bucurăm de promovare”, a punctat fostul
mijlocaș, care a indicat adevărata dimensiune a meciului de sâmbătă.
Punctul ce poate reforma spiritul
De rezultat se leagă viitorul alb-roșu. „Eu am avut ocazia să fiu antrenorul UTA-ei în Liga I, ca secund, și în Liga a II-a, ca principal. Dar am avut un entuziasm destul de înfrânat, datorită a tot ceea ce era în jur. Aradul suferă și e dureros că se întâmplă așa. Acum, au văzut și suporterii o fundație bună, o plecare bună, sperăm să-i bucurăm pe toți sus­ținătorii noștri. Ne face bine o performanță de gen, chiar dacă e vorba de o promovare în Liga a III-a. Poate fi o primă filă a istoriei echipe formate din propria cenușă. E un început de istorie care dă continuitate unei alte istorii cea a campioanei provinciei, alături de care ne dorim să revină spectatorii. Promovarea a fost grea și plăcută, e meritul echipei, al băieților, acum trebuie să profite de șansă, ar fi un imbold pozitiv de a reforma spiritul, în adevăratul sens al cuvântului”, a subliniat Roli Nagy, salutând și promovarea Șoimilor Pâncota în liga secundă.

Recomandările redacției