varga botisRadu Anca a confirmat că regula cu prezența obligatorie a juniorilor nu se aplică în meciul de baraj, așa că staff-ul tehnic al Bătrânei Doamne are un plus de libertate în alcătuirea echipei. Roland Nagy și colaboratorii săi își doresc inspirație, mai ales că tot lotul e valid, exceptându-l pe Gheor­ghiță, dar se speră inclusiv în recuperarea lui. Hlistei a avut și el probleme medicale, însă e în programul echipei de la începutul săptămânii.
„Am văzut echipa din Hațeg, o analizăm în continuare, trebuie să fim pregătiți, orice amănunt e important. Au talie, experiență îmbinată cu tineri flămânzi de performanță, ca la noi”, a observat antrenorul principal al arădenilor.
Nagy, Huțan și Anca mizează în principal pe „greii” Sorin Botiș și Norbi Varga. „Au fost axul central și în campionat, și acum vor trata la fel meciul”, a indicat Roli Nagy, care a remarcat și ultimele ascensiuni din efectivul său: „Raț a revenit bine în echipă pe postul de mijlocaș. Am fost nemulțumit de el în defensivă, dar a muncit mai mult la antrenament. A avut concurență în spate cu Adrian Popa, care s-a adaptat postului, a fost poate cel mai constant jucător, lângă Botiș și Varga. Raț e variantă de mijlocaș dreapta, lângă Copil, Hilstei și chiar Leucuța. În atac, Rus a avut fluctuații, dar a prins cheag, a avut voință, s-a antrenat exemplar, e rodul muncii lui că e în formă bună și că a devenit titular. Pretindem mult mai mult de la
mijlocași și atacanți, trebuie să creadă mai mult în potențialul lor. Copil, Hlistei, Nădăban au avut evoluții bune, iar pe Capătă, Leucuța, Pavel și Măgulean i-am rotit, vroiam să prindă un atacant încrederea și să nu mai iasă de acolo”.
O despărțire
Din program a ieșit Claudiu Popa. Mijlocașul de bandă care îi impresiona pe arădeni în meciul direct, pe când juca la Sântana, a lăsat impresia că nu s-a adaptat în alb-roșu, dar staff-ul utist n-a dorit să facă alte comentarii. „Claudiu Popa nu face parte din program. E hotărîrea lui, nu discutăm”, a spus Anca.

Recomandările redacției